Mitjans públics
Mèdia 19/07/2012

Manolo HH serà el substitut de Juan Ramón Lucas al capdavant del magazín matinal de RNE

Havia presentat diversos espais de matinada de l'emissora, i actualment era col·laborador d''En días como hoy'. Tomás Fernando Flores dirigirà Radio 3

Ara
1 min
Manolo HH

BarcelonaManuel Hernández Hurtado, conegut popularment com a Manolo HH, serà el presentador del magazín matinal de Ràdio Nacional d'Espanya (RNE) a partir de la propera temporada, en substitució de Juan Ramón Lucas, que va ser cessat la setmana passada. Hernández Hurtado està vinculat a l'emissora estatal des del 1983, i va destacar especialment durant la seva etapa al capdavant dels espais de matinada 'De la noche al día' i 'La noche menos pensada'. Actualment, Hernández Hurtado era col·laborador de Lucas en el programa 'En días como hoy'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, RTVE ha fet públic aquest dijous al matí que Tomás Fernando Flores serà el nou director de l'emissora musical i cultural del grup, Radio 3, un càrrec que fins ara ocupava Lara López. Flores, considerat un dels crítics musicals més prestigiosos d'Espanya, presenta actualment l'espai sobre tecnologia i noves tendències 'Siglo 21', a la mateixa emissora. Vinculat a RNE des del 1984, ha presentat diversos programes a Radio 3 i s'ha fet càrrec de la informació musical a Radio 1 i Radio 5. També ha conduït espais de Televisió Espanyola com 'Planeta Rock' o 'Fuera de serie', i col·labora amb la televisió pública comentant transmissions de concerts.

stats