LA RÀDIO DE LA PROPERA TEMPORADA
Mèdia 01/06/2011

Manu Carreño presentarà el 'Carrusel' de la SER

Auri Garcia Morera
1 min
Carreño va ser presentat com si fos un futbolista.

Barcelona.El periodista Manu Carreño va ser presentat ahir com a nou director i presentador del Carrusel deportivo , de la Cadena SER, en un acte molt similar a les presentacions dels futbolistes, en què va dir que aquest fitxatge era "un somni fet realitat". Alejandro Nieto, el director general de la SER, va recordar que el Carrusel "és el programa líder de la ràdio esportiva a Espanya" i va pronosticar que la incorporació de Carreño "reforçarà encara més aquest lideratge".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i continuar líder, el programa ha perdut un 33,8% dels oients de l'edició de diumenge i un 13,6% dels de l'edició de dissabte, respecte a les dades de l'EGM de fa un any, quan Paco González va protagonitzar una sonada marxa a la Cope. Durant aquesta temporada, el directiu de la SER Javier Hoyos ha assumit el rol de González al Carrusel , però no ha pogut evitar una davallada que ha beneficiat, sobretot, el Tiempo de juego de la Cope. En l'última onada de l'EGM, el programa estrella de l'emissora dels bisbes ha pujat un 263% respecte a l'any anterior, i ja amenaça el lideratge de la SER els diumenges, col·locant-se amb 1.264.000 oients, mentre que la SER en té 1.512.000.

Carreño combinarà el Carrusel amb la seva feina actual a Cuatro, en què té com a company d'aventures Manolo Lama, un dels periodistes esportius de la SER que van marxar amb Paco González a la COPE.

stats