Mèdia 28/04/2011

Marc Crehuet: "Tinc Twitter, però encara no sé com va"

1 min
Marc Crehuet és el director de la sèrie Pop ràpid , que emet el 33.

Tinc un iPhone des de fa res! Me'l van regalar els meus amics per l'aniversari. Jo no l'havia demanat, va ser sorpresa, però, de fet, ells ja feia temps que em deien que en necessitava un, que no podia anar amb el Nokia que tenia. Jo no sentia la necessitat de tenir-lo, però la veritat és que un cop el tens, el necessites! Ara obro molt menys el portàtil, i puc consultar el correu de manera molt més immediata. També el faig servir força per anar controlant el Facebook: va molt bé per veure ràpidament el feedback que rebem de la gent que segueix els capítols de Pop ràpid .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A Facebook ja fa temps que hi sóc. Me'n vaig fer un compte quan se'n va començar a parlar, quan tothom hi entrava, i no em va costar gens començar a utilitzar-lo. En canvi, el Twitter no el faig servir. Hi tinc un compte, però encara no m'han explicat com va. M'han dit que és necessari, i m'ho crec, perquè els que m'ho han dit el fan servir molt i saben de què parlen. Crec que pot ser molt útil, però em tira una mica enrere això que calgui treure l'enginy en cada moment, en cada cosa que dius, per aconseguir la resposta de la gent.

La tele la miro molt poc: només els informatius i alguna pel·lícula, però prefereixo mirar sèries o cinema per internet. La ràdio només l'escolto al cotxe, i les úniques emissores que hi tinc presintonitzades són musicals: iCat fm i Radio 3.

stats