EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 23/05/2011

Marc Negre: "Diuen que l'iPhone canvia la vida, i jo vaig per aquest camí"

1 min
Marc Negre presenta l'espai d'esports Tot gira a Catalunya Ràdio.

Tinc un iPhone 4, però només fa 3 setmanes. Sóc un dels nous! Fins ara tenia un mòbil bastant normalet, perquè no sóc gaire amant de la tecnologia punta. Tot i així, tenia ganes d'actualitzar-me, i per això m'he comprat l'iPhone. Diuen que et canvia la vida, jo he començat a anar per aquest camí. En el poc temps que fa que el tinc l'he fet servir sobretot per al Twitter, el correu de la feina, internet i el WhatsApp, que també el faig servir bastant. I m'he descarregat aplicacions per escoltar la ràdio i la del 3alacarta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc un tuitaire bastant passiu. N'estic molt pendent, tant a la feina com a casa, per rebre informació i estar al cas de les últimes novetats, però en canvi faig pocs tuits. Considero que és una eina que ben utilitzada pot anar molt bé, però no tinc gaire temps per dedicar-me a escriure-hi coses, i tampoc no crec que el que tinc per dir sigui tan interessant. Me'l miro amb una mica de recel, sincerament. De Facebook no en tinc, però sóc administrador de la pàgina del programa, així que sí que el faig servir.

Sóc radiomaníac: el primer que faig al matí és engegar-la, i després la sintonitzo al mòbil. Escolto en un 80% Catalunya Ràdio, però també les altres, per saber què fan. De tele, en miro unes tres hores al dia: informatius, alguna sèrie, transmissions esportives i l' APM? . També descarrego d'internet coses que m'he perdut: capítols de La Riera , algun programa d'Esport3... És súper pràctic!

stats