TELEVISIÓ
Mèdia 22/12/2011

Marco torna per Nadal a Antena 3 amb una nova minisèrie

L'actor català Sergi Méndez donarà vida al protagonista i Ariadna Gil, a la seva mare

Efe
1 min
Marco

MadridMarco, els mítics dibuixos animats d'un nen que busca incansablement la seva mare, torna a la petita pantalla per Nadal amb una versió en minisèrie que estrenarà el 26 de desembre Antena 3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La història del nou Marco comença la nit de Nadal. Marco (el català Sergi Méndez) és un nen de 12 anys que acompanyat de Lucas (interpretat pels bessons Raúl i Juan del Pozo), el seu germà de 6 anys, emprèn un viatge des d'un poble d'Osca en la recerca incansable de la seva mare, Ana (Ariadna Gil).

La minisèrie de tres episodis, d'uns 70 minuts de durada, és una adaptació de la novel·la original Dels Apenins als Andes, d'Edmundo d'Amicis, ha explicat avui a la seu d'Antena 3 Ramon Camps, productor executiu de la sèrie.

La versió que recorda la majoria dels espanyols és la dels dibuixos animats, que també es basa en aquest relat, en la qual Marco viatja amb la seva mascota, el mico Amedio.

En aquesta versió dirigida per Félix Viscarret no hi ha mono i Marco viatja en autobús, cavall, tren i vaixell des dels Pirineus a l'Argentina passant per Benidorm, Madrid, el port de Màlaga i Osca, però sense mòbil ni internet, per la qual cosa la sèrie es podria considerar com una road movie.

Marco, de Bambú Produccions, està ambientada als anys 80 i ha estat rodada amb estètica retro, prenent com a referent pel·lícules del director de cinema nord-americà Steven Spielberg, ha assenyalat Camps.

stats