EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 02/05/2011

Marta Cailà: "Vaig introduir un correu equivocat a Twitter"

1 min
Marta Cailà presenta Via lliure , els caps de setmana al matí a RAC 1.

Tinc una Blackberry des de principis d'aquest any. Fins llavors anava amb un mòbil cutre salsitxero que no podia ni fer fotos, era horrorós! La influència d'un company del programa, el Víctor, em va fer adonar que allò no podia ser, i realment la Blackberry m'ha canviat molt la vida professional, perquè puc rebre i contestar correus molt més ràpidament. N'estic molt contenta, però potser ara em compraria un iPhone, perquè la navegabilitat en segons quines pàgines web no és gaire bona. Però em costa molt canviar, així que segurament continuaré molt de temps amb el telèfon que tinc ara.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Al gener em vaig donar d'alta a Twitter. Va ser com un regal de Reis. El meu marit feia temps que m'insistia que hi entrés, i jo no li feia cas. Va obrir un compte amb el meu nom i cognom tot seguit, però va introduir-hi una adreça electrònica equivocada, de manera que al final em vaig haver de donar d'alta com a @marta_caila. El Facebook, en canvi, sempre m'ha fet mandra, perquè cal molt de temps per mantenir-lo actualitzat, i no en tinc.

Miro poc la televisió. A la nit sóc més de mirar sèries que cap altra cosa, però normalment les gravo per mirar-me-les quan em ve de gust i sense anuncis. Era molt de Lost i de 24 , i ara segueixo Danys i perjudicis , a TV3, tot i que tinc molts capítols per veure, vaig molt endarrerida! A la ràdio escolto RAC 1, quan vaig en cotxe sola -els nens diuen que és un rotllo- o quan sóc a casa fent coses.

stats