EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 20/03/2011

Martí Gironell: "La meva dona diu que al final acabaré piulant"

1 min

No sé exactament de quin model és el meu mòbil, però és normal i corrent, dels que serveixen per fer i rebre trucades, enviar missatges i fer alguna fotografia de tant en tant. Si fa alguna cosa més, no l'he descobert. No volia cap mòbil amb 50.000 aplicacions, sinó que fos pràctic. Entenc que algunes persones necessitin portar l'oficina a sobre, i si em calgués jo també ho faria, però per ara no em fa falta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fa tres anys que tinc Facebook. És una eina que em va molt bé per a la promoció dels llibres i tenir contacte amb els lectors, que m'hi deixen comentaris. Twitter de moment no en tinc, però la meva dona diu que tard o d'hora hauré d'acabar piulant. No t'hi pots posar d'esquena, en aquestes coses, o com a mínim no és la meva actitud. Quan cregui que en pugui treure un rendiment m'hi tiraré de cap. Però em fa por enganxar-m'hi, perquè ja estic prou enganxat a altres coses, i totes requereixen moltes hores i molta dedicació. Per això, de moment, prefereixo mantenir-hi una certa distància.

A la televisió intento mirar el que fan a les altres cadenes, perquè la meva ja la conec i així puc descobrir altres punts de vista. Però si no trobo res que m'atregui, m'acabo quedant a TV3 o mirant alguna sèrie per internet o en DVD. La ràdio l'escolto bastant, sobretot al cotxe, perquè no puc escoltar-la mentre faig una altra cosa: se me'n va l'atenció cap a la ràdio, encara que hi soni música!

stats