ARA
Mèdia 01/06/2011

Mas dobla el dèficit permès per retallar menys, portada de l'ARA

El primer pressupost del nou Govern, el primer a la baixa, obre l'edició d'aquest dimecres. Hi destaquem l'advertiment del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell: "No demanarem perdó. Perillava l'estat del benestar"

Redacció
1 min
portada 1 de juny

BarcelonaEl primer pressupost d'Artur Mas, que dobla el dèficit permès per retallar menys, ja és una realitat: retallades concretades i visibles a la portada de l'ARA d'aquest dimecres. Un gràfic mostra quins departaments retallen més i quant retallen en relació al pressupost de 2010: Territori i Sostenibilitat és el que més hi perd, Salut és el que té una retallada menor en percentatge. En xifres absolutes, però, aquesta conselleria és la fa una renúncia més gran: 9.127 milions. I els números van acompanyats d'una frase del conseller que els ha dissenyat: "No demanarem perdó. Perillava l'estat del benestar", diu com a avís a Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre tema destacat de portada és la història de l'immigrant que va treballar en la retirada dels cartells de García Albiol després de la campanya electoral. L'ARA l'ha localitzat i explica les seves vivències.

El gir en la crisi dels cogombres, després que Alemanya hagi admès que les hortalisses espanyoles no són les causants de la intoxicació, també és un tema destacat a la primera plana.

stats