Publicitat
Publicitat

Sílvia Abril i José Corbacho, entre els concursants del segon 'MasterChef celebrity'

Les gravacions de la nova edició començaran la setmana vinent

La franquícia 'MasterChef' vol seguir traient rendiment a la seva versió amb famosos. Segons ha anunciat avui TVE, 'MasterChef celebrity' tindrà una segona edició que es començarà a rodar la setmana vinent. Entre els il·lustres aspirants a xefs hi ha els còmics Sílvia Abril, Edu Soto i José Corbacho, a més dels actors Bibiana Fernández, Pepón Nieto, Marina San José i Patricia Montero. 

Tanquen el llistat de concursants el model Juan Bethancourt, el piragüista Saúl Craviotto i el cantant Carlos Baute. Finalment, també hi participarà la presentadora Usun Yoon, que torna a la televisió després del seu pas fugaç per 'Hable con ellas'. 

Com a la resta de les versions del 'talent' de cuina, Eva González estarà al capdavant del programa i Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz seguiran sent els encarregats de jutjar les creacions gastronòmiques dels participants. 

La primera temporada de 'MasterChef Celebrity' es va emetre la tardor passada a La 1. El guanyador del concurs va ser l'actor Miguel Ángel Muñoz, que es va proclamar vencedor en una final en la qual es va enfrontar contra Cayetana Guillén Cuervo

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT