Mèdia 27/03/2011

Matthew Tree: "Per al que menys faig servir el mòbil és per trucar"

1 min

Ja fa molts anys que sóc de Mac i que en conec molt bé el software. Per això, quan es va espatllar el mòbil horrible, normal i corrent que tenia fins fa poc, vaig decidir comprar-me un iPhone 4, que és compatible amb tots els programes que tinc a l'ordinador. Trobo que és una eina fantàstica per treballar quan ets fora de casa. El faig servir per consultar el temps, mirar l'agenda, consultar diccionaris, escriure... Abans només trucava i enviava missatges, i ara el que menys faig és trucar! Bé, i tampoc hi jugo: tinc tots els jocs fora. El mòbil ha de servir per a coses útils.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Facebook em va bé per tenir contacte amb els lectors, però amb els amics prefereixo relacionar-m'hi per mail. Tinc Twitter des de fa sis mesos, però no m'entusiasma gaire i no el faig servir. Ara acaba de sortir l'edició digital de Barcelona, Catalonia (la versió en anglès del meu llibre Com explicar aquest país als estrangers ) i la meva editora m'està insistint que piuli un parell de cops al dia com a mínim, per promocionar-lo. Però la veritat és que no li he fet gaire cas.

Miro molt poc la televisió. Poquíssim! L'únic canal que veig més o menys sovint és el 3/24 i a partir d'aquí, de tant en tant veig Polònia , i molt de tant en tant alguna pel·lícula. Però sóc més de DVD. Em fa cosa dir-ho, però la ràdio gairebé no l'escolto gens. Prefereixo escoltar música, que a l'hora de treballar no em distreu tant. I tinc poc temps, o sigui que l'he d'aprofitar sense distraccions!

stats