Televisió
Mèdia 13/10/2011

Mediapro es queda Barça TV i els treballadors mostren la seva preocupació

La productora absorbirà el canal temàtic del Futbol Club Barcelona, en un afany del club per retallar despeses

Marc Grau / EFE
1 min

BarcelonaBarça TV passarà a mans de MediaPro. Un cop absorbeixi el canal, els treballadors estaran en nòmina de la productora, que també té els drets televisius del FC Barcelona. No és clar que la productora respecti les condicions laborals dels contractes que el club va signar amb els treballadors del canal televisiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després que aparegués a Twitter un compte que s'associa als treballadors de BarçaTV, els internautes han començat a demanar que no es tanqui l'emissora amb l'etiqueta #salvembarcatv. El Futbol Club Barcelona destina a la televisió més de sis milions d'euros de pressupost, que s'estalviaria en cedir la gestió a Mediapro i en absorbir la productora la plantilla del canal.

Precisament, els treballadors de l'emissora, han emès aquest dijous un comunicat en què mostren la seva por envers el futur de BarçTV, tot assegurant que, si s'externalitza la producció de continguts, podria perdre's el control de la qualitat del producte, i devaluar així la imatge del canal. En el terreny professional, mostren la seva por a perdre la feina, citant precedents com el de Real Madrid TV o l'ERO que ha engegat GolT. A més, afirmen que la decisió suposa "un desagradable procés de subrogació i incertesa", i creuen que "fraccionarà el departament de comunicació del club".

Mentrestant, un portaveu del club ha assegurat que "encara s'estan negociant les condicions del contracte" i que, per tant, "no està tancat" i no poden "oferir més detalls" al respecte.

stats