COMUNICACIÓ
Mèdia 07/03/2012

Mediaset, Antena 3 i La Sexta, candidates a emetre els partits de l’ACB

RTVE, que en tenia els drets fins ara, no té diners per renovar-los una altra temporada

Ara
1 min

BarcelonaMediaset, Antena 3 i La Sexta estan oberts a optar als drets d'emissió de la Lliga Endesa de Bàsquet, l'ACB, després que TVE hagi dit que no té diners per renovar la pròxima temporada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un portaveu de Mediaset ha assegurat que "hi podríem estar interessats sempre que el preu estigui en sintonia amb el nostre llindar de rendibilitat, i tenint en especial consideració aquest greu moment econòmic". Des d'Antena 3, un portaveu ha assenyalat que "estudiaran la proposta de l'ACB sota criteris d'estricta rendibilitat, com sempre fem", i fonts de La Sexta han confirmat que estan estudiant presentar una oferta a la Lliga.

El president rotatori del consell d'administració de RTVE durant el febrer passat, Josep Manuel Silva, va declarar dies enrere a RAC1 que "no podrem renovar" els drets del bàsquet, que ara té Teledeporte i que els costaven un milió d'euros per temporada. "Ja he parlat amb Beto Agustí (director general de l'ACB). No tenim diners. Dubto que hi hagi algú que pagui el que paguem nosaltres per emetre el bàsquet", va assegurar el conseller escollit a proposta de CiU.

stats