ESPORTS
Mèdia 24/04/2012

Mediaset demanda la Federació Espanyola de Bàsquet

Per haver cedit a TVE els drets d'emissió dels partits amistosos que la selecció espanyola disputarà entre el 9 i el 24 de juliol

Ara
1 min

BarcelonaMediaset Espanya ha demandat la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) per haver trencat l'acord per a l'emissió en exclusiva dels nou partits amistosos que la selecció espanyola de bàsquet disputarà entre el 9 i el 24 de juliol, d'una manera que considera “unilateral i injustificada”. Segons el grup italià, propietari de Telecinco i Cuatro, l'única explicació que ha rebut per part de la FEB és que els drets d'emissió d'aquests partits han sigut "cedits" a favor de TVE.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En opinió de Mediaset, això significa que TVE ha incomplert la llei pel que fa al finançament de RTVE, que “li impedeix cotitzar davant de competidors per drets sobre continguts de gran valor comercial i, consegüentment, de més interès per a un operador privat”. A més, la televisió pública ha fet servir una figura basada en un suposat “patrocini cultural” que gestiona la Federació Espanyola de Bàsquet. Segons Mediaset, TVE utilitza així “una excepció del seu estatut regulador com a norma general per justificar l'incompliment de la llei que li prohibeix emetre publicitat”.

stats