Mèdia 21/01/2012

'EUA: Megaupload és crim organitzat', a la portada d''El País'

La revolta a la xarxa centra la majoria de portades dels diaris d'avui

Ara
1 min
El Pai

BarcelonaEl tancament de Megauopload i la detenció dels seus membres centre majoria de portades d'avui. El País destaca que els fiscals nord-americans acusen a la que ja es coneix com a "banda" d'extorsió, blanqueig de diners, atemptat contra els drets d'autor i crim organitzat. La Vanguardia parla de "setge a la pirateria", i El Punt Avui de "revolta" a la xarxa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Público dedica la seva portada a l'accident ferroviari del Clot. Si s'hagués invertit en senyalització, s'hauria pogut evitar el xoc, sosté el rotatiu.

L'estalvi en medicaments centra la portada d' El Periódico. Sanitat estalviarà 6.000 milions. El ministeri vol baixar del 25% al 15% el cost dels fàrmacs en el total de la despesa sanitària i no preveu la generalització del copagament català.

La premsa esportiva segueix posant Pepe en el punt de mira. L'Sport afirma que és un "escàndol nacional" que no se l'hagi sancionat. Mundo Deportivo parla de "sanció" o "ridícul" i de "divorci" entre Mourinho i els jugadors blancs. El 9 subratlla la importància dels partits que jugaran el Barça i el Madrid.

stats