Recull de premsa
Mèdia 19/12/2011

Messi és “Lo Pelé”, a la portada del diari argentí 'Olé'

La premsa internacional es rendeix al joc del Barça, especialment l'argentina i la brasilera. 'Correio Braziliense' diu: “Lionel Messi, el professor”

Ara
2 min
Ole, 19 de desembre

Barcelona“Lo Pelé”. El diari argentí Olé es val del crac brasiler per elevar el joc de Messi i del Barça en general a la màxima expressió. De fet, els diaris argentins dediquen les edicions impreses d'aquest dilluns al triomf blaugrana i no escatimen elogis, especialment per al crac argentí. Clarín diu: “El geni no para de sorprendre”; La Razón: “Messi, genial”; Uno: “El Barça, amb Messi de figura, campió mundial de clubs”, i La voz del Interior: “Amos del planeta futbol”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la premsa brasilera accepten la derrota justa del seu equip i també lloen el joc del Barça. Folha de S. Paulo titula: “Ball”, i Correio Braziliense: “Lionel Messi, el professor”, amb una caricatura de Neymar i l'entrenador del Santos escoltant les lliçons del crac argentí.

L'equatorià El Mercurio diu: “El Barça i Messi engrandeixen la llegenda amb un nou títol mundial”. A Mèxic, el diari Esto diu: “Visca el rei”, i Récord subratlla: “Barça, immortal”. El veneçolà Panorama rebla: “Reis del món”.

A Europa, l'esportiu italià La Gazzetta dello Sport diu: “El doble gol de Messi fa plorar el Santos”, i el portuguès O Jogo: “El món és petit per al Barça”.

A totes les edicions digitals dels principals diaris internacionals també s'hi troben titulars d'elogi als blaugranes. The New York Times mostra una imatge del crac argentí donant la mà a Neymar i titula: “Messi encara no està preparat per passar el relleu”. O Globo carrega contra el crac del Santos i diu: “Una actuació pèssima i la golejada del Barça posa Neymar al punt de mira”. The Guardian sentencia: “Els 'artistes' del Barça colpegen el Santos per guanyar el Mundial de Clubs”.

stats