Mèdia 28/08/2012

Mila Kunis vol Kutcher divorciat

Selena Soro
2 min
Mila Kunis vol Kutcher divorciat

A Mila Kunis (01) no li fa gaire gràcia sortir amb un home casat, per més que estigui separat. Per això ha demanat a Ashton Kutcher que posi punt final al seu matrimoni amb Demi Moore i firmi d'una vegada els papers del divorci, segons explica Life & Style . Davant les exigències de Kunis, apunta una font a la revista, Ashton Kutcher no pot fer res més que "suplicar" el divorci a Moore, que després de nou mesos separats es nega a signar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Moore, 16 anys més gran que Kutcher, està tenint problemes per superar la seva ruptura amb l'actor. La protagonista de Ghost acudeix a l'hipnotista una vegada a la setmana -cada sessió li costa 1.000 euros- per oblidar-lo i, a més, es rumoreja que la seva relació amb el jove Martin Henderson és "un muntatge" de l'actriu "perquè sembli que passa d'Ashton", segons informa el diari nord-americà Showbizspy . Demi Moore i Ashton Kutcher van estar casats sis anys, fins que ell va tenir una aventura amb una altra dona.

El vídeo de Shakira i Piqué

El que també podria ser un muntatge és el vídeo que suposadament mostra Shakira (02) i Piqué en ple acte sexual dalt d'un vaixell, i que dos exempleats van amenaçar de fer públic si no se'ls indemnitzava amb 190.000 euros pel seu acomiadament. Segons els dos excriats, la cantant colombiana els va fer fora perquè es van negar a cuinar un pollastre a mitjanit. Ara un representant d'actors que afirma que ha vist el vídeo comenta que està gravat amb molt mala qualitat i que no pot assegurar que es tracti de Shakira i Piqué. Fins i tot apunta que el vídeo podria ser un muntatge.

Rihanna i Rob Kardashian?

La discreta cita d'aquest cap de setmana entre Rihanna (03) i Rob Kardashian , apunten alguns mitjans americans, confirma la seva possible relació. La cantant de Barbados i el germà de l'empresària més in dels EUA, Kim Kardashian, van passar una estona conduint dos cotxes de carreres a altes velocitats i després van passar una estona en un club nocturn de Hollywood, segons informa Radar Online. Després de la cita, Rob va enviar un tuit a Rihanna que deia: "Un error gran que pot cometre un home és deixar que un altre home faci somriure la seva noia". Fa uns dies Rihanna va explicar al programa d'Oprah Winfrey que estava intentant oblidar el seu exnòvio, el raper Chris Brown .

Katie Holmes, dissenyadora

La Setmana de la Moda de Nova York comptarà aquest setembre amb els dissenys de Katie Holmes (03) , que debutarà amb la seva firma, Holmes&Yang.

stats