Mèdia 10/02/2011

Mireia Segú: "Sóc una piulaire De P3 o de P4"

1 min

Tinc mòbil des de fa dotze anys i crec que només n'he tingut quatre. Sóc de les que l'estiren, i m'han arribat a dir: "Però on vas amb això?". Només me l'he canviat quan la necessitat m'hi ha obligat, perquè em feia el tonto, però no perquè sigui una malalta de les noves tecnologies. Ara faig servir una Blackberry que vaig aconseguir per punts. Jo volia un iPhone, però no estava disposada a pagar per un mòbil.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc molt de mail, i crec que l'he encertat amb la Blackberry, perquè el teclat és molt més pràctic que el de l'iPhone. També faig alguna consulta a Google, amb el mòbil, però com que estic molt amb l'ordinador, les consultes grosses les faig amb aquest aparell. Amb la Blackberry també utilitzo el Facebook i el Twitter, però és molt difícil dir com sóc d'activa, perquè tinc companys que són autèntics malalts... Jo el Twitter l'utilitzo menys, perquè el considero més avançat i de vegades tinc problemes per entrar-hi amb la Blackberry, però miro de veure de què va. Sóc una piulaire de P3 o de P4.

La tele, tinc poc temps per veure-la, i gran part del consum que en faig és corporatiu. TV3, el 3/24... D'altres cadenes en sóc poc usuària. Allò d'enganxar-me a sèries americanes a mi em costa, perquè no vull dependre d'estar mirant una sèrie o una altra. El que sí que utilitzo bastant és el 3alacarta, per mirar estrenes a posteriori. En lloc de posar el DVD, ho busco amb l'ordinador.

stats