19/06/2011

Moment històric a Telecinco: desembarca la Pantoja

2 min

Han estat més de vuit anys de disputes i odis entre la cadena i la cantant. En tot aquest temps la Pantoja ha fugit de les càmeres, s'ha amagat de programes que han burxat fins a la sacietat en la seva vida privada, la seva caixa forta i el testament del seu marit. Els reporters han trucat a l'intèrfon de la seva finca, l'han perseguit en l'amor i en la malaltia i han airejat les seves misèries sentimentals i els desfalcs econòmics.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ha calgut que el seu fill, Kiko, el gandul més cèlebre del país, anés a passar gana en una illa perquè la dona hagi renegociat les seves relacions amb Telecinco.

Paquirrín ha passat un mes i mig a Supervivientes , però un atac de gota l'ha fet tornar d'urgència. En arribar al plató li projecten en una gran pantalla imatges de la seva mare cantant-li una cançó amb ell a coll quan era petit. De sobte, la pantalla s'obre i apareix gloriosa, barbeta enlaire i braços oberts, la Pantoja. A Kiko se li dobleguen els genolls en trobar-se la seva mare al davant, i ella, com una vedet de la vella escola, avança lentament per abraçar el seu fill. El drama està servit. S'abracen i ploren i es diuen fins a vuit cops: " Te quiero ". Qualsevol diria que el noi arriba de Darfur i no d'un concurs.

Abans d'aquest xou, Jorge Javier Vázquez, com un vedell apocat, li fa una entrevista. " Voy a ser bueno contigo para resarcirme por estos años ", li diu ell. Ella, seguint la seva coneguda estratègia del " dientes, dientes ", es fa estimar i ensenya el ram de flors que li ha enviat Paolo Vasile. Han fet les paus i la premien amb una entrevista-massatge històrica.

Ningú com la Pantoja ha gestionat millor les seves relacions amb els mitjans. Va convertir el seu dol en una operació de màrqueting, els seus amors en espectacle i ara el seu fill improductiu en moneda de canvi per un tracte televisiu més just. Una dona imputada per la justícia és ara l'estrella de Telecinco. L'autèntica supervivent és ella, la Pantoja.

stats