RECULL DE PREMSA
Mèdia 28/08/2011

'Mor Heribert Barrera', a la portada d''El Punt-Avui'

Els diaris catalans destaquen a la portada la pèrdua de l'històric líder republicà. A 'El Mundo' el protagonsita és José Mourinho, que en una entrevista diu: "Amb les pedres que em llancen es podria fer un monument"

Redacció
2 min

BarcelonaEl Punt-Avui El Punt-Avuidedica la fotografia de portada a Heribert Barrera, que va morir ahir als 94 anys a causa d'una embòlia. També El Periódico i La Vanguardia destaquen a la primera plana la desaparició de Barrera, històric dirigent d'Esquerra Republicana de Catalunya i el primer president del Parlament restaurat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la portada, El Punt-Avui també informa que Catalunya té "60.000 autònoms menys", a causa de la crisi que ha fet el caure el sector un 10% des del 2008. La Vanguardia, per la seva banda, destaca "Espanya, la primera a seguir el dictat alemany" i El Periódico posa l'accent en dos punts calents de l'actualitat internacional: "La incerta Líbia" i "L'Irene assetja Nova York".

El protagonista del diumenge a l'ABC és Mariano Rajoy, el líder del PP, que en una entrevista al rotatiu madrileny diu: "No sóc una persona rancuniosa". José Mourinho és el principal reclam de la portada d'El Mundo, on es ressalta aquesta declaració: "Amb les pedres que em llancen es podria fer un monument". L'entrenador del Reial Madrid també protagonitza la portada de La Razón on s'explica que "Mouirinho vol que li tapin la boca a la ràdio".

El País destaca a la seva portada "El PP planeja un gir en els tems calents de la política exterior" i explica que Mariano Rajoy té previst buscar el consens en els temes més conflictius de l'agenda internacional, como ara el Sàhara Occidental, Palestina, Afganistan i Cuba, en el cas que arribi al poder. El diari també diu a la portada que "Zapatero i Rajoy volien un límit de dèficit més dur i dins de la Constitució".

stats