Televisió
Mèdia 11/04/2012

Mor Marisa Medina, presentadora de TVE als anys 60 i 70

Tenia 69 anys i feia temps que lluitava per superar un càncer de còlon i fetge

Efe
2 min

MadridLa presentadora i actriu Marisa Medina ha mort aquest dimecres als 69 anys a causa del càncer de còlon i fetge que patia des de feia anys, segons ha informat Telecinco.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Nascuda a Madrid el 1942, va començar a treballar a TVE a principis de la dècada dels 60, on va presentar diversos programes i va arribar a convertir-se en una de les cares més populars de la cadena. Entre altres coses, va presentar molts festivals musicals. Després d'alguns anys d'absència va tornar-hi el 1990, com a col·laboradora del programa 'Buenos días', i un any més tard es va fer càrrec del programa 'Llave en mano'. El 2004 va col·laborar també al programa de Telecinco 'TNT'.

El 1971 va debutar al cinema amb la pel·lícula 'La casa de los Martínez', i posteriorment va participar en una desena de cintes més. La seva carrera professional també va tenir una vessant musical, amb l'enregistrament de diversos discos. A més, havia publicat un poemari, 'Quien espera...', i alguns textos teatrals.

El 1970, Medina es va casar amb el compositor Alfonso Santisteban, amb qui va tenir tres filles. El 1994, però, van divorciar-se de mutu acord.

Darrerament, la seva vida havia estat marcada per les addiccions a les drogues i el joc, i ella mateixa havia reconegut que havia perdut 150 milions de pessetes. Després de superar la situació, va recollir la seva experiència al llibre 'Canalla de mis noches', publicat el 2003.

El 2005, l'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa, Ràdio i Televisió la va guardonar amb un dels seus premis Entrañables. L'abril del 2009 va ser operada com a conseqüència del càncer que patia, i del qual va parlar recentment en una entrevista a Telecinco, en què va confirmar que el tumor s'havia estès i que els metges li donaven pocs mesos de vida.

stats