Mèdia 09/12/2011

Mor la periodista Pepa Bouis als 58 anys

Havia treballat a 'El Punt', 'El Diari de Girona' i l'Agència Catalana de Notícies. Ha mort d'un càncer després de lluitar-hi durant vuit anys

Ara
1 min
Pepa Bouis, l'any 2005

BarcelonaLa periodista Pepa Bouis ha mort aquest dijous a l'Hospital Santa Caterina, a Salt, després de lluitar durant 8 anys contra un càncer diagnosticat el desembre de 2003. Tenia 58 anys i havia treballat de periodista durant gairebé tres dècades, sempre a les comarques gironines, on vivia des dels anys 70, els últims anys a Sant Feliu de Guíxols.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Va exercir a 'El Diari de Girona' i va fer de corresponsal de 'El País'. I entre el 2006 i el 2009 va ser subdirectora de l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Però el gruix de la seva carrera va ser al diari 'El Punt', on va treballar en diverses seccions i va exercir diversos càrrecs. Una de les etapes més intenses va ser la que va passar ocupant-se de la informació municipal de la ciutat de Girona, i una de posterior com a coordinadora de l'equip del cap de setmana de la redacció.

L'any 2003, als 50 anys, es va enfrontar a un càncer de mama que va superar. Un any i escaig després es va reincorporar a la feina i l'any 2006 va iniciar una nova etapa professional, en ser fitxada per l'ACN com a subdirectora. Finalment, però, no ha pogut superar la recaiguda en la malaltia.

La seva mort ha provocat la reacció immediata de companys de professió i càrrecs polítics de les comarques gironines que l'havien conegut personalment i que ja han expressat el seu condol a Twitter.

stats