Mèdia 06/04/2013

Mort de fred mentre vivia com un sensesostre per a un documental?

Investiguen com va morir un jove cineasta i periodista britànic trobat mort en un edifici abandonat mentre passava una setmana al carrer per rodar un reportatge que impressionés els directius de Channel 4

Ara
1 min

BarcelonaUn jove cineasta britànic podria haver mort de fred mentre passava una setmana al carrer, com un sensesostre, per demostrar coratge periodístic al Channel 4 i rodar un documental sobre la vida dels que no tenen casa. Segons informa l'edició digital del 'Daily Mail', Lee Halpin havia anunciat en un vídeo que volia passar aquesta setmana als carrers de Newcastle experimentant i filmant el que és la dura vida del carrer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Va explicar el projecte i va assegurar que el seu objectiu era aconseguir feina en un programa de Channel 4 de periodisme d'investigació. Volia demostrar que era "valent".

Però tres dies després d'iniciar el projecte, Halpin, que vivia amb la seva família a Heaton, Newcastle, va ser trobat mort en un hostal tapiat a Westgate Road, a Newcastle mateix. Encara no se sap del cert com va morir, però es tem que podria haver estat víctima d'una hipotèrmia.

stats