PREMSA
Mèdia 05/02/2011

Mubàrak i Egipte, protagonistes de les portades

Els diaris d'avui centren la seva atenció en la situació d'Egipte, amb titulars com "Tots contra Mubàrak"

Redacció
2 min
'La Vanguardia'

BarcelonaHosni Mubàrak i la situació d'Egipte són, un dia més, el centre d'atenció de les portades de la premsa. La Vanguardia obre la seva portada d'avui amb el titular "Els egipcis renoven el seu pols per fer fora Mubàrak", mentre que El Periódico va més enllà i destaca que "Obama ja negocia amb els militars egipcis". La portada del diari El Punt també fa esment de la situació d'Egipte, amb el titular "Una multitud manté a Egipte el desafiament a Mubàrak".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la premsa espanyola, l'ABC és el més contundent, amb un "Tots contra Mubàrak" que acompanya l'imatge d'un cartell del líder egipci amb la frase "No you can't", imitant el cartell de campanya d'Obama amb el lema "Yes we can". El País diu que el poble egipci dóna per acabada l'era Mubàrak, mentre que La Razón alerta que els radicals intenten apropiar-se la revolució, i El Mundo es fixa en les reaccions internacionals i titula "Mubàrak aguanta i la UE dividida no li demana que se'n vagi".

La premsa d'avui també es fixa en la política econòmica europea, un tema que El Periódico encapçala amb el titular "Disciplina alemanya". El País també es refereix a aquesta mateixa qüestió destacant que "Merkel i Sarkozy exigeixen noves regles de joc per la zona euro". D'altra banda, La Vanguardia i El Punt coincideixen a incloure en les seves portades l'inici del procés de primàries del PSC de Barcelona.

stats