recull de portades
Mèdia 11/04/2012

'El Mundo' fa un retret a Rajoy: “Espanya al llindar de l'abisme, i 'ni es planteja' reformar les autonomies"

La delicada situació econòmica espanyola, l'endemà que la prima de risc es disparés i la borsa es desplomés malgrat les noves mesures de reajustament anunciades per l'executiu de Rajoy, encapçala les portades d'aquest dimecres

Ara
1 min
El Mundo, 11 d'abril del 2012

BarcelonaEl diari 'El Mundo' retreu, en la portada d'aquest dimecres, al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que "'ni es plantegi' reformar les autonomies", malgrat que el país estigui "al llindar de l'abisme". El diari destaca que Rajoy defuig obrir el debat sobre el model autonòmic, després que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre presentés una proposta al president espanyol de recentralitzar les competències en sanitat, educació i justícia. L'ARA també hi dedica l'obertura i destaca la resposta d'Artur Mas a la proposta d'Aguirre, que veuria bé desinflar "les comunitats 'artificials'", però atribueix els problemes a l'error del 'cafè per a tothom'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La delicada situació econòmica espanyola, l'endemà que la prima de risc s'hagi disparat i la borsa s'hagi desplomat malgrat les noves mesures de reajustament anunciades per l'executiu de Rajoy, encapçala les portades d'aquest dimecres. 'La Vanguardia' diu: "Els mercats castiguen fort Espanya tot i les retallades". 'El País' subratlla: "Els mercats accentuen l'atac". 'El Periódico' adverteix: "L'aigua al coll". 'El Punt Avui' sentencia: "Rajoy no convenç".

Amb una òptica d'anàlisi allunyada dels altres rotatius, 'La Razón' diu: "Rajoy imposa el control". 'Abc' destaca les paraules del governador del Banc d'Espanya, Fernández Ordóñez, que espanta el fantasma de la intervenció: "No he sentit mai el BCE parlar d'intervenir Espanya".

stats