EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 17/04/2011

Najat El Hachmi: "Volia un mòbil que truqués i prou, i no m'entenien"

1 min
Najat El Hachmi és l'autora del llibre La caçadora de cossos .

Ara mateix tinc un Nokia d'última generació, però me'n compraré un dels que només serveixen per trucar. Em va costar molt trobar-lo! Quan vaig anar a la botiga i el vaig demanar, no m'entenien! Els que fan tantes coses m'atabalen, i tenen una cosa molt perillosa, que és la connexió a internet: encara que no vulguis l'acabes fent servir i te l'emportes a tot arreu, i és una dinàmica que vull evitar. De fet, jo no volia ni tenir mòbil, però al final s'ha imposat. És molt pràctic, però interfereix molt en la vida.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Facebook, però és el més inactiu de la història. Només hi he penjat la portada de la novel·la, hi he creat un parell d'esdeveniments amb presentacions i hi vaig penjar una foto que m'agradava molt de la revolució egípcia. La gent és molt activa, però comporta molta feina! Has d'estar pendent del que diu la gent sobre el que tu has escrit, del que els responen els altres... T'hi pots passar el dia! De Twitter no en tinc, perquè no l'entenc gaire. No sé quin sentit té enviar missatges de 140 caràcters. Què en fas, d'això?

Cada cop miro menys la tele, i busco el que vull per internet. Segueixo un programa dels Estats Units, The daily show , que em fa riure moltíssim! També em vaig enganxar a Infidels , que al principi no m'agradava gens, i de vegades miro programes antics, dels arxius que ara s'han digitalitzat. La ràdio l'escolto mentre faig coses a casa, i cada vegada més tendeixo a posar emissores musicals.

stats