EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 15/05/2011

Nandu Jubany: "Creia que Facebook i Twitter eren futbolistes"

1 min
Nandu Jubany és xef de Can Jubany, el Restaurant de l'Any 2010.

Tinc un iPhone 4. Des de sempre havia tingut telèfons de la marca Nokia, i no volia canviar, però em vaig comprar l'iPhone 3 i vaig adonar-me que m'anava molt bé, sobretot per poder fer fotos. Aquest que tinc ara fa una mica el tonto i de vegades es talla la comunicació, però tot i així n'estic satisfet.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No faig servir gaires aplicacions. Això és més cosa del meu fill! Bàsicament truco i faig fotos, i alguna vegada, si m'he de recordar d'alguna cosa, quan vaig en cotxe em gravo notes de veu. I, evidentment, també és molt útil per anar actualitzant el Facebook: si vaig a algun lloc i faig una foto, la pujo immediatament, faig el comentari que toqui i així ja me n'oblido. He de dir, però, que m'ha costat una mica aprendre com es feia. I a Twitter encara no hi sóc, o sigui que encara hi entenc menys. De fet, fins fa un anyet em pensava que Twitter i Facebook eren jugadors de futbol d'algun equip estrany!

Miro la televisió per adormir-me. Em poso al llit a quarts de dues, l'encenc i m'adormo. A part d'això, també la poso al matí, a les vuit, per veure el Cuní. Només la miro 15 o 20 minuts, mentre em preparo per sortir de casa, però així ja em poso al corrent de tot el que passa, que si no, a vegades, no m'assebento de les notícies fins al cap de dos dies! La ràdio l'escolto mentre vaig d'un cantó a l'altre, també per informar-me. Però no gaire: tinc poc temps, perquè treballo massa!

stats