Mèdia 16/05/2011

Neix 'Notícies d'In', una publicació digital en català sobre ciència i tecnologia

Una de les primeres iniciatives del portal serà un recull d'escrits sobre ciència i tecnologia que es publiquen en català a Internet

Acn
1 min

BarcelonaAvui s'estrena una nova publicació digital sobre ciència i tecnologia, Notícies d'In, que neix per convertir-se en una tribuna per informar, discutir i opinar sobre la ciència i la tecnologia. Un dels primers articles és del director del programa de divulgació científica de Televisió de Catalunya Quèquicom, Jaume Vilalta. Confia que el nou portal "serà un bon referent" en què, segons els organitzadors, en breu hi apareixeran textos de la directora de l'Associació Catalana de Comunicació Científica, Cristina Ribas, el divulgador i doctor en física Ángel Rodríguez Lozano i l'exconsellera de Salut i metgessa, Marina Geli.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una de les primeres iniciatives de Notícies d'In, el Planeta In, pretén ser una porta d'entrada als escrits sobre ciència i tecnologia que es publiquen en català a Internet. Es tracta d'un compendi de blocs, escrits per diversos autors, des d'on es pot accedir a la darrera entrada de cadascun d'ells de forma fàcil, i veure les novetats a primer cop d'ull. També s'hi inclouen unes finestres per estar al dia del que es comenta a Twitter sobre l'actualitat científica.

El portal pren el seu nom d'un conte de Pere Calders, titulat precisament El planeta In, on s'hi narren algunes de les particularitats de la sovint turbulenta relació entre els mitjans de comunicació i la ciència.

stats