E3, LA FIRA DE VIDEOJOCS MÉS GRAN
Mèdia 06/06/2011

Nintendo presenta demà el relleu de la consola Wii

à.g.m.
1 min

Barcelona.La Wii ha estat la consola més venuda de la seva generació, però ara li arriba el relleu. Nintendo presentarà demà la seva aposta per als pròxims anys, en el marc de l'E3, la fira més important del món pel que fa a videojocs, que se celebra a Los Angeles fins al dijous. Sota l'enigmàtic nom de Project Café, alguns analistes ja han començat a desvelar pistes de per on poden anar les coses. Algunes novetats apuntades: disc dur a la mateixa consola i la possibilitat de fer servir jocs de la Wii i GameCube a la mateixa màquina.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sony, per la seva part, posa proa cap a la seva nova consola portàtil, la NGP (que té el nom oficial de Vita). Però alguns analistes especulen amb la possibilitat de veure un tast del que podria ser la PlayStation 4, cosa que serviria a la companyia japonesa per desviar l'atenció mediàtica que ha patit recentment per culpa dels forats en seguretat.

L'E3 també és un aparador per als jocs més importants de la temporada. Halo, Assasins Creed Revelations, Modern Warfare 3, Uncharted 3 i Gears of War 3 són alguns dels títols més esperats (i que tenen en comú ser nous lliuraments de sagues d'èxit).

stats