ESTRENES TELEVISIVES
Mèdia 16/12/2011

'No me la puc treure del cap' torna a TV3 al gener

N.a.
1 min
Roger de Gràcia presenta l'espai No me la puc treure del cap.

BARCELONA.No me la puc treure del cap , el programa de TV3 presentat per Roger de Gràcia sobre les grans cançons en català, tornarà al gener amb els capítols de la segona temporada. Prèviament emetrà, el 29 de desembre, un especial dedicat a les nadales i altres cançons típiques d'aquesta època.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els nous episodis del programa seran temàtics, en comptes de centrar-se exclusivament en una cançó. Es parlarà, per exemple, sobre les balades romàntiques amb Sergio Dalma, arran del seu èxit de Bailar pegados . Per reflexionar sobre el desamor, el convidat serà Loquillo, a propòsit del seu Cadillac solitario . Antònia Font també hi apareixeran per parlar de les cançons que transmeten vibracions positives. El grup mallorquí explicarà el making-of del seu hit Alegria . Un altre dels temes que s'analitzarà serà la promíscua relació entre la televisió i la música. El tema La Flaca , de Pau Donés, serà objecte del debat, així com la cançó Sense tu , de Teràpia de Shock.

No me la puc treure del cap va ser una de les apostes més reeixides de la cadena el curs anterior. Al febrer va acomiadar-se de l'audiència amb Paraules d'amor , de Joan Manuel Serrat: fins al moment l'espai havia registrat una audiència mitjana del 20,5%, un total de 657.000 espectadors.

stats