LA PRÒXIMA TEMPORADA
Mèdia 12/07/2012

Nous migdies a Catalunya Ràdio: Un concurs i un programa de servei

Catalunya Ràdio reformula els migdies. A partir de la temporada que ve, un nou concurs musical i un espai de servei presentat per Marta Romagosa ocuparan la franja de 12 a 2.

àlex Gutiérrez M.
1 min

BARCELONA.A partir del setembre un concurs amb la música com a fil conductor ocuparà la franja de just després d' El matí de Catalunya Ràdio . Segons ha pogut saber l'ARA, l'emissora avalua diversos projectes, entre els quals hi ha, de manera destacada, un de presentat a quatre mans per Manu Guix i Àngel Llàcer. El periodista Joan Spin també competeix per adjudicar-se la franja de 12 a 1 del migdia. Durant aquesta temporada ha estat Pere Mas amb el seu Tot és molt confús qui ha ocupat l'hora del migdia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El canvi també afecta la franja d'1 a 2 del migdia. El programa Tenim un punt , que presenta Francesc Garriga, desapareix. A partir del setembre serà Marta Romagosa qui encapçalarà un nou programa de servei, amb un estil similar a La línia de l'Àngels , que anys enrere, i a la mateixa emissora, va presentar Àngels Barceló. Romagosa és una veterana de Catalunya Ràdio, on ha estat 22 anys als serveis informatius. També ha conduït el programa d'entrevistes Opció personal . L'abril de l'any passat va rebre el Premi Ràdio Associació de Catalunya com a millor professional radiofonista del país. Actualment és l'editora de l'informatiu del migdia.

L'escletxa amb RAC1

Aquesta serà la primera temporada de Fèlix Riera com a director de Catalunya Ràdio. La remodelació del migdia vol fer front a la pèrdua d'oients que pateix l'emissora un cop s'acaba El matí de Catalunya Ràdio . Segons l'últim EGM, Jordi Basté supera Manel Fuentes per només 10.000 oients. En canvi, després l'escletxa s'eixampla, ja que La competència de RAC1, amb 188.000 oients, doblava el Tot és molt confús (82.000). La segona hora també superava amb escreix el Tenim un punt (149.000 oients contra 61.000).

stats