EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 26/06/2011

Núria Solé: "Podria treure més rendiment al mòbil"

1 min
Núria Solé presenta, amb Carles Prats, el Telenotícies migdia de TV3.

Tinc un smartphone que vaig aconseguir gratuïtament per acumulació de punts. És el primer que tinc d'aquest tipus, i penso que no aprofito totes les possibilitats que té, que li podria treure més rendiment. Faig servir, sobretot, les quatre o cinc aplicacions que m'ajuden a organitzar-me i que m'aporten informació. Pel que fa a les trucades, no sóc una usuària compulsiva. Potser faig quatre o cinc trucades, els dies que més en faig. I de missatges, també n'envio uns cinc diaris de mitjana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No tinc Facebook ni Twitter, tot i que a Twitter hi entraré aviat. S'hi troben algunes perles molt bones, i m'atrau més que no pas el Facebook. Quan hi entri, ho faré per llegir el que diuen els altres, més que per dir gaire cosa. Considero que és útil i que s'està convertint en una font d'informació que, com a periodista, no puc defugir. Ara bé, espero que la classe política o altres no l'utilitzin per fer declaracions públiques que els permeti eludir les preguntes dels mitjans de comunicació.

Miro poca tele. Bàsicament informatius, reportatges i pel·lícules. Intento no enganxar-me a cap programa, però seguir els informatius és alhora plaer i feina. A la ràdio, estic enganxada als programes informatius matinals. Escolto principalment Catalunya Ràdio, RAC 1 i la SER, però també faig zàping. En diaris, televisions i la vida en general, sóc una fidel defensora de la pluralitat.

stats