Mèdia 08/09/2011

Onda Cero amplia la seva oferta en català

A.c.r.
1 min
Les cares de la nova temporada d'Onda Cero a Catalunya.

Barcelona.El programa de Llucià Ferrer és el més destacat de la nova programació d'Onda Cero a Catalunya, però no l'únic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més d' Els imperdibles (19.00-20.00), l'emissora ha estrenat aquesta setmana Nits de ràdio , un espai de quatre hores i mitja cada matinada (1.30-6.00) que condueix Carles Lamelo i que seguirà l'estructura del Noches de radio , que ell mateix ha conduït durant l'estiu per al conjunt de l'Estat, i que combina la participació dels oients amb continguts culturals, de tecnologia o de cuina, entre d'altres.

Pel que fa a la franja de 21.00 a 22.00, que inclou cada dia un programa diferent en català, s'hi mantenen La Twittertulia (els dimarts), La brúixola (dimecres) i Pont Barcelona-Madrid (dijous), però s'hi incorporen dues novetats. Els dilluns, Albert Lesan hi presenta l'espai esportiu La ronda , i els divendres Carles Lamelo condueix la versió catalana de Gente viajera . A això cal afegir-hi els espais informatius i d'esports que ja funcionaven durant les últimes temporades i el magazín d'actualitat La ciutat , que segueix en mans d'Albert Lesan cada migdia de 12.30 a 14.00.

stats