EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 20/06/2011

Òscar Andreu: "Estic en procés de deixar el Twitter"

1 min
Òscar Andreu presenta cada migdia La competència , a RAC 1.

Fa un parell d'anys em vaig comprar l'iPhone 3GS, i ara tinc el 4. No l'acabo d'esprémer, però tampoc no hi estic gaire obsessionat. Com més aplicacions tens, més temps hi has de dedicar, i en definitiva a mi la que més m'interessa és la de trucar i rebre trucades. I tampoc no gaire! En rebo més de les que faig.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Facebook, però és purament testimonial, no hi entro pràcticament mai. I també tinc Twitter, però estic fent un procés de deixar-lo a poc a poc. És molt addictiu i al principi li fotia molta canya. Però he anat perdent la trempera, i ara ja el faig servir més per llegir que per aportar continguts. M'ha saturat una mica, perquè a més del compte personal tenim el del programa, el d'alguns dels personatges, el de la banda de música... Ja fa dos anys que hi sóc! Fa poc em va arribar el diploma electrònic que ho deia. No recordava que fes tant...

Miro poca televisió. Últimament, només veig Alaska y Mario . Són coses molt concretes, i en general si sé que un contingut que m'interessa després serà accessible a través d'internet, prefereixo veure'l a la carta. És bàsicament per una qüestió de temps. I amb la ràdio faig igual, també escolto bona part de les coses via podcast. Tot i així, sempre he estat oient de ràdio, i la tinc posada força estona: escolto els companys de RAC 1 i, de tant en tant, per curiositat, canvio.

stats