LA PREMSA
Mèdia 26/03/2011

L'acord de mínims de la cimera anticrisi, a les portades

Els acords de mínims als que van arribar ahir els agents polítics, empresarials i socials del país protagonitzen la majoria de portades dels diaris d'aquest dissabte

Redacció
1 min
Portada Avui

BarcelonaEls acords de mínims a què van arribar ahir els agents polítics, econòmics i socials després de set hores de reunió, copen la majoria de portades dels diaris d'aquest dissabte. Així, La Vanguardia destaca que “Mas salva la cimera anticrisi amb acords parcials”. Les portades expliquen que els acords preveuen simplificar l'administració, la reforma de la FP i plans sectorials per a la creació de feina, però alerten que les propostes per a les petites i mitjanes empreses, el concert econòmic i les infraestructures depenen de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Més crítica és la portada de El Periódico, que titula “Cimera de mínims”, per destacar també que les conclusions de la trobada són, si més no, discretes. També comparteixen portada amb la cimera en aquest rotatiu els enfrontaments a Síria, l'obertura del centre comercial de Les Arenes i que el cabal de l'Ebre està en risc per l'excés de concessions privades d'aigua.

El Punt titula “Cimera descafeïnada amb acords de mínims”. La portada del rotatiu gironí, però, l'encapçala el titular “Els alcaldes no podran ni visitar les obres en període electoral” per la norma dictada per la Junta Electoral, i que el Govern ha hagut d'intervenir per evitar que tallessin l'electricitat a l'Ajuntament d'Òrrius perquè no podia pagar. En una línia similar, L'Avui destaca la “Cimera descafeïnada” que va arribar a “6 acords, 6 encàrrecs i un mandat”. L'Avui també subratlla les intencions del govern espanyol de limitar per llei el sostre de despesa.

stats