ARA
Mèdia 25/04/2011

El fenomen del PP a les Illes i el País Valencià, a la portada de l'ARA

Per què el PP pot recuperar les Illes i escombrar a València? És la pregunta que es fa la primera plana de l'edició d'aquest dilluns, que anuncia un reportatge i dos articles d'experts que analitzen el cas

Redacció
1 min
portada 25 abril

BarcelonaUna radiografia de la situació política a les Balears i al País Valencià, analitzada per Pere Antoni Pons i Joan Garí, respectivament, intenta explicar per què és possible que el PP torni a recuperar el govern de les Illes i que aconsegueixi que Francisco Camps torni a presidir la Generalitat valenciana, malgrat el cas Gürtel. És el tema que obre la portada de l'ARA aquest dilluns.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La imatge destacada és per a les mones de Pasqua, en el dia que aquest patís, i sobretot les figures de xocolata que el guarneixen, posen el final dolç a la Setmana Santa. Les pastisseries catalanes s'han convertit en virtuoses de la xocolata. Ho expliquem en un reportatge en les planes interiors.

També són tema de portada les grades buides a la Monumental en la primera corrida de l'última temporada de toros permesa a Catalunya, el contraatac de Gaddafi a Misurata i la versió a Twitter del duel Barça-Madrid, que fa dies que ha començat i que encara continua en un pòquer d'asos que està fent més emocionant que mai aquest final de temporada. En aquest reportatge, es retrata el paper a la xarxa dels jugadors de cada equip, alguns dels quals hi són de manera molt activa.

Dels articles d'opinió que ofereix l'edició d'avui, la portada en destaca tres: el del polític i escriptor Antoni Vives, el del biòleg i empresari Frederic Ximeno i el del periodista Nicholas D. Kristof.

stats