MITJANS PÚBLICS
Mèdia 17/04/2012

El PP veu “molt difícil” arribar a un acord amb el PSOE sobre RTVE

El popular Carlos Floriano assegura que els socialistes "estan obstinats en una posició de radicalitat"

Ara
1 min

BarcelonaEl vicesecretari general d'organització del Partit Popular, Carlos Floriano, considera "molt difícil" d'arribar a un acord amb el PSOE sobre el consell d'administració de RTVE.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En una entrevista a ABC Punto Radio, Floriano ha dit que el PSOE "està obstinat en una posició de radicalitat, degut a la debilitat dels seus dirigents". Floriano ha advertit que si no s'arriba a cap acord "s'hauran d'estudiar altres possibilitats", i no ha descartat crear un decret de llei que modifiqui el sistema d'elecció de presidència de Radiotelevisió Espanyola.

Des de la dimissió d'Alberto Oliart el passat juliol, la presidència de RTVE l'ocupen de manera rotatòria els consellers de l'ens. El passat 1 d'abril, a més, el càrrec va quedar vacant després que l'aleshores president a proposta del PP, Jesús Andreu, abandonés la corporació per dirigir la Fundació Carolina.

Crítiques de Cospedal

Rubalcaba va dir ahir a 'Los desayunos' de TVE que el PSOE estava disposat "a acabar amb el bloqueig que el PP va imposar" a RTVE. Hores després, la número dos del PP, María Dolores de Cospedal va respondre que "la voluntat de consens" havia de notar-se. "No pot ser tot com vol el PSOE, això és voluntat de controlar RTVE", va dir.

stats