Mèdia 03/09/2012

Paco León carrega contra Telecinco per com la cadena tracta 'Aída'

L'actor critica que l'Eurocopa hagi provocat que la sèrie ho hagi tornat a la graella fins ahir diumenge

Ara
1 min
Paco León és Luisma a 'Aída'c

BarcelonaL'Eurocopa de futbol 2012 va provocar que la sèrie 'Aída' fos retirada de les pantalles de Telecinco sense previ avís. Fins aquest diumenge, no ha tornat al canal de Mediaset, al qual ha assolit gran èxit d'audiència. Un 19,6% de 'share', amb 3.202.000 espectadors, va seguir les aventures de la família García al conjunt de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Paco León, actor que interpreta Luisma a la ficció, ha criticat Telecinco pel tracte que dóna a la sèrie. En declaracions al diari 'El Mundo' ha assenyalat que "Com 'Aída' és un tot terreny, s'aprofiten d'això i abusen de la confiança del públic", en referència al fet que poden maltractar la sèrie sabent que funcionarà molt bé facin el que facin amb ella.

Per a l'actor, aquesta manera d'actuar no compleix amb les normes de programació que s'exigeixen a la televisió. Així, assegura que li agradaria seguir a 'Aída' fins al final dels seus episodis, al contrari que Ana Polvorosa i Carmen Machi, que van abandonar la sèrie tot i ser dues de les actrius amb més pes en les trames.

A León, no li agrada que la cadena mogui 'Aída' al seu gust, cosa que ja ha posat de manifest en diverses ocasions. Al febrer de 2011, la sèrie va ser posada a última hora per poder emetre diumenge la final d''Operación Triunfo', tot i que s'havia anunciat que 'Aída' ocuparia el 'prime time' dominical.

stats