Mèdia 29/07/2012

El Palau de Marivent, amb accent femení

àlex Gutiérrez M.
4 min

Avui està previst que la infanta Cristina (01) viatgi a Palma amb els seus quatre fills per reunir-se amb la reina Sofia i amb la seva germana, la infanta Helena, que també hi ha portat els dos fills. Qui es quedarà sense solaç illenc serà Iñaki Urdangarin . La família al complet ha estat uns dies reunida a la casa que tenen a Pedralbes: era el primer cop que els sis membres coincidien a Barcelona des que va esclatar l'escàndol pel cas Nóos. Una de les possibilitats que es preveu és que la infanta Cristina deixi els nens amb la reina i marxi amb Urdangarin uns quants dies de vacances, tots dos sols.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En tot cas, l'estada a Marivent tindrà un clar accent femení, ja que el més probable és que no arribin a coincidir amb el rei Joan Carles , que només hi serà una setmana, a partir del vuit d'agost, ni tampoc amb el príncep Felip.

Sara Carbonero, a les portades

Tot i ser la riota de Twitter amb les seves pífies retransmetent l'Eurocopa i els enfrontaments posteriors amb els paparazzis, les revistes del cor s'han rendit a Sara Carbonero (02, 03, 04) . Tant Lecturas com ¡Hola! posen fotografies seves en biquini a les primeres pàgines. Fa dos anys ja ho va fer la revista Diez Minutos , però aleshores no va aixecar tanta expectació. Coronar la portada de l'¡Hola! fa que la periodista de Telecinco opti al biquinasso de l'estiu, una pràctica oficiosa de la premsa del cor que consisteix a buscar la foto més venuda d'una famosa en banyador de dues peces.

Pare abans que res

Robbie Williams ha renunciat a la seva actuació a la cerimònia de clausura dels Jocs de Londres. El cantant havia d'aparèixer amb la resta de membres de Take That, el grup pop que el va llançar a la fama, però es perdrà la cita, ja que les dates coincideixen amb els dies en què està previst que neixi la seva primera filla. Els organitzadors s'han mostrat molestos i han recriminat a l' enfant terrible que no calculés les dates abans de donar el sí. La clausura dels Jocs tindrà lloc a l'Olimpic Park el 12 d'agost i tindrà com a convidats George Michael, les Spice Girls, The Who i (la resta de membres de) Take That.

Picar-se a cop de Twitter

Gerard Piqué , Cesc Fàbregas i Carles Puyol tenen molta complicitat també fora del camp. L'últim exemple ha estat l'encreuament de bromes a través de Twitter amb motiu del viatge de Piqué a la Xina. El jugador va penjar un vídeo en què se'l veia jugant a tenis taula i explicant que havia guanyat Duan Xuan. Fàbregas no se'l va creure: "Però si ets molt dolent jugant a tenis taula. Anem 7 a 0 en les nostres partides", se n'enfotia. Piqué va protestar: "Però si mai m'has guanyat una partida. Tens menys credibilitat que Carles Puyol". Fent-se l'ofès perquè li havia tocat el rebre sense buscar-s'ho, Puyol li va demanar si volia guerra i va preguntar si hi estava fent res, en realitat, allà a la Xina.

El capítol de batalletes per les xarxes socials d'aquesta setmana es completa amb la sortida de Justin Bieber, que ha censurat l'alopècia que afecta el príncep Guillem. "No crec que el príncep no trobi un producte que l'ajudi a superar els seus problemes de calvície. Avui dia hi ha molts consells per prevenir-la. És molt senzill".

Rihanna, tarambana

La policia francesa va rebre l'avís que en un iot amarrat al port de Saint-Tropez hi havia una festa en què posaven la música massa alta. Els gendarmes encarregats d'amonestar els sorollosos es van trobar que qui feia d'amfitriona de la decibèlica festa era la cantant Rihanna , que els va rebre amb un minúscul biquini rosa. La cantant devia saber manegar bé la situació, ja que el portal Celebrity-gossip.net reporta que els agents van ser vistos després prenent una copa a la coberta.

El iot, per cert, l'ha llogat el seu exnòvio Chris Brown per 400.000 dòlars setmanals. Està equipat amb piscina, dos heliports i un submarí. La nau servirà d'escenari per a un videoclip.

Dos dies abans, Rihanna va tuitejar una fotografia del seu peu a Instagram amb els dos dits petits embenats: mentre estava servint alcohol a un amic, l'ampolla li va relliscar i li va caure al peu.

Qui ja ha rodat i estrenat videoclip nou és J. Lo (05) , que aquesta setmana ha fet 43 anys. El tema es diu Goin in i el seu xicot (el ballarí Casper Smart) li ha preparat una festa per celebrar-ho... en un iot ancorat, en aquest cas, a Manhattan. No es pot dir que sigui una idea original, però en tot cas cal reconèixer a Smart les bones intencions. Sobretot tenint en compte que, segons va transcendir fa uns mesos, la cantant no volia deixar que l'escuressin i li passava una paga setmanal de 10.000 dòlars. Alguns mitjans expliquen que la nit anterior a la festa Smart va ser vist sortint sense ella d'un espectacle eròtic.

Triple cadena perpètua

William Balfour , l'excunyat de la cantant Jennifer Hudson , ha estat condemnat a cadena perpètua. La policia creu que la gelosia va ser el detonant de l'assassinat de la mare de Hudson, de 57 anys, del seu germà Jason, de 29, i del seu nebot, Julian King, de 7. William Balfour ha rebut, de fet, tres sentències condemnatòries de cadena perpètua que tècnicament s'apliquen consecutivament.

Balfour s'havia separat recentment de la germana de l'actriu i cantant i estava en llibertat condicional des del 2006 després d'haver passat set anys a la presó per un intent d'homicidi i un robatori d'un cotze. L'home sospitava que la seva dona es veia amb un altre noi i va amenaçar de matar la família si l'abandonava, cosa que finalment va complir l'octubre del 2008. Jennifer Hudson, de 30 anys, va estar present durant la lectura de la sentència però no va voler fer declaracions als mitjans. Balfour manté que és innocent, va donar el condol a la família i va reiterar l'estima que sentia pel petit Julian.

stats