Mèdia 14/09/2012

Els 'vampirs' també tenen bessonades

Selena Soro
2 min
Els 'vampirs' també tenen bessonades

Ala ficció, Anna Paquin i Stephen Moyer (01) són una parella ben peculiar: ella és una cambrera telèpata, i ell, un vampir de 173 anys que n'aparenta 40. Ara els dos actors, que es van conèixer mentre rodaven la sèrie True Blood [Sang fresca], han tingut dos bessons. El representant de Paquin i Moyer ho han confirmat a la revista nord-americana People i han explicat que els nadons "van néixer unes setmanes abans del previst però tenen bona salut". "Els seus pares estan molt feliços", conclouen.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquests nadons són els primers fills en comú del matrimoni, que es va casar a Malibú l'agost del 2010, dos anys després de conèixer-se. Stephen Moyer té dos fills més fruït de relacions anteriors: Lilac, de 10 anys, i Billy, de 12.

"És un luxe poder anar a treballar amb la persona amb qui vull passar la resta de la meva vida; m'encanta la meva feina i sóc molt feliç", va dir Paquin fa poc a la revista Self .

Qui també està a punt de ser pare és l'exfutbolista del Reial Madrid Guti . La seva nòvia, l'argentina Romina Belluscio , està embarassada de sis mesos i, segons va explicar a la revista ¡Hola! , espera un nen. "Des d'abans que em quedés embarassada vam decidir que si era nena jo escolliria el nom, i que si es tractava d'un nen ho faria el José", va afegir. Guti ha decidit posar-li Enzo .

Roger Moore, maltractat

L'actor Roger Moore (02) , de 84 anys, ha reconegut en una entrevista al canal britànic ITV-1 que durant molt de temps va ser víctima de maltractament per part de la seva primera esposa, la patinadora Doorn Van Steyn .

La parella va casar-se el 1947, quan l'ex James Bond en tenia 19 i ella 25. Segons Moore, l'esportista solia colpejar-lo amb una tetera. Sis anys després es va divorciar i va provar sort amb la cantant Dorothy Squires , 12 anys més gran que ell. L'actor explica que la seva relació no va ser menys virulenta, i que Squires va estampar-li una guitarra al cap en assabentar-se que ell li havia estat infidel. Moore va reconèixer en l'entrevista que no ha trobat la pau fins al seu quart matrimoni, amb la sueca Kristina Tholstrup , amb qui es va casar el 2002.

Solteria exprés

L'exconcursant d' OT Soraya Arnelas (04) també passa d'una parella a l'altra. Fa poc més d'unes setmanes va anunciar que havia trencat "per mutu acord" amb el suec Jonathan Moen , i ara confirma a Vanitatis la seva relació amb el Mister Cadis 2009 Miguel Herrera (04) . "Ens estem coneixent", afegeix.

El nou 'look' de Lady Gaga

La cantant Lady Gaga (03) ha decidit rapar-se la nuca en homenatge a la difunta mare d'un dels seus amics més íntims, el fotògraf Terry Richarson .

stats