Televisió
Mèdia 24/02/2012

'Pasapalabra' dóna avui el premi més alt de la història de Telecinco

César Garrido s'emportarà més d'un milió i mig d'euros. És la segona xifra més alta de la televisió a Espanya

Ara
1 min

BarcelonaCésar Garrido marxarà aquest divendres de Telecinco amb un xec d'1.524.000 euros. És el pot acumulat del concurs 'Pasapalabra', que aquest periodista manxec aconseguirà endur-se després de 29 dies seguits de participació. Segons avança la cadena, Garrido aconseguirà avui, per fi, resoldre el 'rosco' final del programa, la qual cosa li permetrà guanyar el premi més elevat que ha donat mai Telecinco. El pot s'ha anat incrementant dia rere dia des de fa justament un any i un dia: l'última vegada que un concursant va resoldre la prova final va ser el 23 de febrer de l'any passat, quan Carlos Villalba va guanyar 852.000 euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El d'avui és el premi més alt de la història de Telecinco, i el segon més elevat que s'ha donat mai en un concurs televisiu estatal. Curiosament, és el mateix 'Pasapalabra' l'espai que manté el premi rècord de la televisió espanyola: el maig del 2006, quan encara s'emetia a Antena 3, el concurs va entregar un pot de 2.190.000 euros.

El guanyador d'avui, César Garrido, ja tenia experiència en concursos de televisió: el 2003 va convertir-se en un dels 'magnífics' del concurs de La 2 'Saber y ganar', d'on va endur-se 30.000 euros després de 56 participacions, i fa un parell d'anys va guanyar 600 euros a 'Cifras y letras'.

stats