Televisió
Mèdia 07/03/2012

Patricia Conde tornarà a La Sexta a la tardor, amb un programa creat per l'equip de 'SLQH'

El conseller delegat de la cadena ha avançat també que aviat es presentarà el nou projecte per al segon canal del grup

Ara
1 min
Patricia Conde debutarà divendres a 'Buen agente'

BarcelonaL'equip creatiu de 'Sé lo que hicisteis' està treballant en un nou programa que conduirà Patricia Conde i que s'estrenarà a La Sexta durant la tardor. Ho ha avançat a Twitter el conseller delegat de la cadena, José Miguel Contreras, que ha afegit que l'espai estarà fet "a mida" per a la presentadora.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En resposta a diversos usuaris, Contreras ha avançat també que "d'aquí a pocs dies" presentaran la nova aposta del grup per reformar La Sexta 2, un projecte que, diu, serà "molt Sexta". De moment, segons ha explicat, estan treballant en "la línia gràfica del canal".

Entre altres coses, el conseller delegat de La Sexta ha fet referència també a 'El club de la comedia', que podria no tornar a la graella fins després de l'estiu, i de 'Salvados', que ha qualificat d'un "esdeveniment" que té lloc cada setmana i que, en resposta a un usuari, ha descartat que pugui passar a emetre's diàriament.

Com ja va fer fa unes setmanes, Contreras ha dedicat aquestes últimes hores a respondre a través de Twitter moltes de les peticions que rebia per part d'altres usuaris, fins i tot revelant alguns plans de la cadena que encara no s'havien fet públics.

stats