Mèdia 30/04/2012

"Patriotisme anticrisi", a la portada de 'La Razón'

El diari madrileny presenta amb aquest titular l'anunci de noves reformes de Mariano Rajoy, amb una imatge del president espanyol agafant per les espatlles Esperanza Aguirre

Ara
1 min
portada razon 30 abril 2012

Barcelona"Càstig als sindicats" i "Patriotisme anticrisi". Aquests són els dos principals titulars de la portada d'aquest dilluns del diari 'La Razón'. Sota el lema: "No a prendre el carrer", que el rotatiu situa sota la seva capçalera des de fa uns dies, el titular "Càstig als sindicats" introdueix la notícia segons la qual "el carrer no respon a l'esquerra i CCOO i UGT apenes reuneixen 9.000 seguidors a Madrid".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

I, a sota, la imatge principal de la portada: Mariano Rajoy agafant per les espatlles Esperanza Aguirre en el congrés del PP madrileny, que l'ha reelegit com a presidenta. Sobre la foto, el text: "Patriotisme anticrisi: Rajoy anuncia més reformes com a remei contra la recessió i Aguirre ressalta que no ens en sortirem a la grega sinó units sota la bandera [espanyola]".

Altres diaris obren les portades d'aquest dilluns amb aquests titulars:

  • 'El Periódico': "Rajoy respon al carrer amb més reformes". Al subtítol, "El president anuncia mesures 'molt importants' per a divendres".
  • 'La Vanguardia': "Rajoy defensa la pujada fiscal i anuncia més ajustos". El diari també destaca: "La crisi s'endú la riquesa de deu anys de les famílies".
  • 'El Punt Avui': Unes tisores creuen la portada de dalt a baix i les acompanya el titular: "Tips de retallades".
  • 'El País': "Rajoy respon a les protestes amb l'anunci de més retallades". El diari subratlla que "les reformes no s'aturaran fins al final de la legislatura", i afegeix: "Desenes de milers de manifestants rebutgen les retallades socials".
  • 'El Mundo': "Rajoy promet seguir fent "el contrari" que va fer el PSOE".
  • 'Abc': "Rajoy, a la cloenda del congrés del PP a Madrid: Les reformes continuaran".
stats