Mèdia 28/07/2012

Pattinson abandona Kristen Stewart

Selena Soro
2 min
Pattinson abandona Kristen Stewart

L'actor britànic Robert Pattinson (01) no perdona que la seva parella, Kristen Stewart (01) , li hagi posat les banyes amb Rupert Sanders, el director de l'última pel·lícula de l'actriu, Blancanieves y la leyenda del cazador . Stewart va confirmar ahir el seu afer amb Sanders a través d'un comunicat. "He posat en perill el més important de la meva vida, la persona que m'estima i que em respecta al màxim, el Rob; l'estimo, l'estimo i ho sento molt", va dir després a UsWeekly .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons explica un amic de l'actor a la revista Mirror , l'actor que encarna el vampir protagonista de la saga Crepuscle es va quedar "blanc" en assabentar-se'n. "No podia creure el que estava sentint", comenta. Segons la mateixa font, Pattinson se sentia "humiliat" i per això ha decidit abandonar la casa on vivia amb Kristen des del 2011.

Mentrestant, Rupert Sanders , que està casat i té dos fills, s'ha disculpat i s'ha mostrat "totalment consternat" pel dolor que ha causat a la seva família. "Els estimo amb tot el meu cor; reso perquè puguem sortir de tot això junts", va dir a People . Curiosament, va ser la dona de Sanders, la model Liberty Ross , qui va proposar Kristen per al paper protagonista de Blancanieves y la leyenda del cazador . Ahir, però, va penjar a Twitter una fotografia en què es veia una Blancaneus bevent rodejada d'ampolles. "No és tan maca i pura al cap i a la fi", va dir Ross abans de tancar el seu compte.

Demi Moore ja té nou amant

Després de sis anys de matrimoni, Demi Moore (02) comença a oblidar l'actor Ashton Kutcher. La seva nova parella, Martin Henderson, comparteix amb Kutcher alguna cosa més que la professió: tots dos es porten més d'una desena d'anys amb Demi Moore. Kutcher és 16 anys més petit i Henderson 12.

Borja Thyssen, sense quadre

El jutge va confirmar ahir que Borja Thyssen (03) no és el propietari dels quadres -un de Corrado Giaquinto i un de Goya- que reclamava a la seva mare, Carmen Cervera , i pels quals ell li havia interposat una querella criminal. Borja Thyssen té tres dies per recórrer-hi en contra.

Froilà torna a disparar

Froilà (04) ja està recuperat del tret que es va disparar al peu. Segons informa Vanitatis , acaba de passar quinze dies al campament Layoscamp de Sotogrande, que costa 2.000 euros i que diu que ensenya "una manera de viure amb senzillesa i sense luxes". Entre les activitats que ha fet Froilà hi ha l'esgrima, el tir amb arc i la seva preferida: el tir amb escopeta, aquesta vegada d'aire comprimit.

stats