Mèdia 21/02/2011

Pau Freixas: "Tinc la meitat de la pantalla de l'iPhone il·legible"

1 min

El mòbil que tinc és un iPhone 3, però el tinc fet pols, la pantalla està mig trencada, la meitat és il·legible, així que he de fer filigranes per fer-lo servir. Me'l vull canviar per l'iPhone més nou. Sobretot el faig servir per llegir i enviar correus, navegar per internet, pel Facebook, i també fer trucades, esclar. Abans els mòbils que havia tingut eren normalíssims, ni sé de quina marca eren. Però em va sortir l'opció de tenir l'iPhone gràcies als punts que havia acumulat, perquè gasto molt.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De televisors en tinc tres a casa: a la cuina, al menjador i a l'habitació. És un aparell que em sembla molt important, considero que l'he de tenir de molta qualitat per la feina. El del menjador és HD i molt gran. Tinc televisió per satèl·lit i el Digital Plus. I també hi connecto la PlayStation. A mi em compensa, m'omple molt veure bé la televisió.

La ràdio l'escolto moltíssim anant amb el cotxe. I a la nit, quan em poso al llit, m'he descarregat abans el podcast del Tu diràs , de RAC 1, perquè sóc molt futboler, i me l'escolto amb l'iPhone. A banda, tinc un aparell de ràdio d'aquests petits d'antena, que et poses a la butxaca i va bé per escoltar els partits.

Ara també tinc un iPad. N'estic molt content, perquè resulta molt còmode. És útil que tot sigui tàctil. El faig servir per navegar, per mirar el correu i també per jugar-hi.

stats