Mèdia 18/07/2011

Pedro Terrassa dimiteix com a director general d'IB3

El seu substitut haurà de ser elegit pel parlament per majoria de dos terços

Acn
2 min

PalmaPedro Terrassa ha presentat aquest dilluns a la tarda, al Consell d'Administració Extraordinari, la seva dimissió com a director general de l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears (EPRTVIB), IB3. Així ho informa el diari digital de l'ens autonòmic, on s'afegeix que Terrassa ha agraït al parlament balear i als grups parlamentaris la "confiança" dipositada en la seva persona per dirigir aquest projecte i també ha donat les gràcies a l'expresident del govern balear, Francesc Antich, i a l'actual cap de l'executiu, José Ramon Bauzá, pel seu "recolzament". Terrassa ha fet extensiu l'agraïment als treballadors i als col·laboradors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pedro Terrassa va accedir al càrrec de director general d'IB3 el passat 27 de juliol de 2010, en substitució d'Antoni Martorell, que havia dimitit un mes abans. Terrassa va ser escollit pel parlament balear amb 28 vots a favor i 27 abstencions del PP. Ara deixa el càrrec i retorna al Reial Mallorca on ja va treballar com a membre del seu Consell d'Administració abans d'assumir les seves responsabilitats a IB3.

Està previst que a les sis de la tarda, el conseller de Presidència del govern balear, Antoni Gómez, comparegui en roda de premsa per comentar l'actual situació de l'ens autonòmic de ràdio i televisió.

El seu substitut haurà de ser elegit pel parlament per majoria de dos terços. És així gràcies a una llei aprovada el passat desembre pel parlament balear. Si no obté aquest suport, passats sis mesos, podrà ser elegit per una majoria simple, tal com estava articulat en l'anterior norma.

Els productors de les Illes lamenten la decisió

L'Associació de productors audiovisuals de les Illes Balears (APAIB) han agraït aquest dilluns mitjançant un comunicat "la bona disposició i la tasca" desenvolupada per Pedro Terrassa al capdavant de l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears (EPRTVIB). A l'hora, l'APAIB ha manifestat la seva preocupació per aquesta decisió, ja que consideren que pot "paralitzar" el sector de l'audiovisual, precisament ara que el tancament de la Ràdio i Televisió de Mallorca es dóna més que per fet. L'APAIB aprofita per demanar una reunió urgent amb el president del govern balear, José Ramon Bauzá, per analitzar la política audiovisual de les Balears.

stats