Mèdia 26/01/2012

Pepe Rubianes, el 1988: “L'humor és una de les vies d'expressió més entranyables”

RTVCardedeu emet el programa 'Batalletes', que recupera els 30 anys d'arxiu històric de la primera televisió local de Catalunya i de la resta de l'Estat

Ara
1 min

BarcelonaUn Pepe Rubianes jove, i tot just a l'inici de la seva exitosa carrera professional, reivindicava l'esperit saludable de l'humor, el que va ser el seu modus vivendi, en una entrevista a inicis de maig del 1988 a RTVCardedeu: "L'humor és una de les vies d'expressió més entranyables, i el riure una de les manifestacions humanes més riques i saludables", opinava l'humorista català, desaparegut l'1 de març del 2009.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rubianes és un dels protagonistes del programa Batalletes de RTVCardedeu. Amb aquest espai, l'emissora vallesana, la primera d'àmbit local de Catalunya i de la resta de l'Estat, recupera els 30 anys d'imatges d'arxiu del municipi i els posa a lliure disposició a la xarxa, a través del canal de l'emissora a YouTube.

L'objectiu és rememorar alguns dels moments més importants que Cardedeu ha viscut com a poble, a la vegada que els espectadors recorden com van viure fets històrics com l'entrada en funcionament de l'euro o la campanya per recollir aliments per la guerra dels Balcans.

L'espai també recupera algunes entrevistes a personatges de renom que, durant els primers anys de la liberalització del panorama televisiu català, van donar suport a aquest mitjà local, una entitat sense ànim de lucre gestionada per col·laboradors.

El programa, que té una durada de deu minuts, s'emet cada dilluns i dijous a partir de les 22.30h a RTVCardedeu, i també es pot seguir a Internet, a través del canal del Youtube de l'emissora.

És la primera vegada que l'arxiu històric de RTVCardedeu es posa a l'abast del públic a la xarxa. El primer programa ja té més de 8.400 visites a través de YouTube.

stats