Mèdia 06/10/2011

Pilar Rahola continuarà a Onda Cero, segons Julia Otero

Ho anuncia la conductora del programa al seu compte de Twitter

Ara
1 min
Per què a Catalunya també és un conflicte

BarcelonaPilar Rahola continuarà participant en la tertúlia del programa de Julia Otero a Onda Cero, segons ha anunciat la mateixa conductora del programa. D'aquesta manera, Otero hauria aconseguit rectificar la decisió de la cadena de fer fora Rahola per haver criticat unes declaracions de Carlos Herrera, el conductor del magazín matinal de l'emissora, en un article titulat La chusma a La Vanguardia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Finalment, "Pilar Rahola continuarà en la cinquena temporada de #JELO [Julia en la Onda]. Gràcies a la intel·ligència i l'elegància de tothom!", diu la conductora del programa en un tuit publicat aquest dijous a la tarda al seu compte de Twitter. Tot i que no ha explicat com s'ha resolt exactament la situació, Otero sí que s'hi ha referit durant el programa: "Teníem un problema i com era d'esperar de la intel·ligència de tots, l'hem resolt entre tots". La presentadora també ha agraït a tots els implicats "l'elegància, el sentit comú i la defensa de la discrepància com a base de la nostra feina".

Quan es va conèixer la decisió inicial de prescindir de Rahola, Otero ja va deixar clar que no compartia la decisió de la cadena i va assegurar que era estricament empresarial i que Herrera no hi tenia res a veure.

stats