Mèdia 17/10/2012

El fill de Piqué i Shakira 'debuta' als escenaris en un estadi de futbol

1 min
El fill de Piqué i Shakira 'debuta' als escenaris en un estadi de futbol

Shakira va pujar aquest cap de setmana a un escenari per oferir un concert molt especial, tal com ella mateixa es va encarregar d'explicar a través del seu compte de Twitter: "Serà el primer cop del nostre nadó en un escenari, i precisament en un esdeveniment de futbol! Màgic".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Efectivament, el seu recital va tenir lloc en un estadi de Bakú, la capital de l'Azerbaidjan, just abans que s'hi disputés la final del Mundial de futbol femení sub-17, i va ser la primera vegada que la cantant colombiana actuava des que es va fer públic que està embarassada del jugador del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué.

Malgrat que ja està embarassada de sis mesos, i que el seu estat era ben visible, Shakira no es va estar de res i va ballar amb el seu ritme habitual el tema que va servir d'himne per al Mundial de futbol de l'any 2010, Waka waka . La cantant va aparèixer a l'escenari vestida de negre, amb una camisa ampla de lluentons i pantalons ajustats.

Shakira i Piqué van confirmar a finals de setembre els rumors que des de feia setmanes apuntaven que serien pares aviat, i fa quinze dies van revelar que el seu fill serà un nen i que naixerà al gener.

stats