Comunicació
Mèdia 20/01/2011

Playboy aconsegueix que l'iPad li deixi publicar nus

El clixé de comprar el 'Playboy' pels seus articles era rigorosament cert per als lectors de l'iPad. Però Apple acaba d'acceptar que, a partir del març, hi puguin publicar també fotografies de models despullades

Redacció
1 min
Playboy iPad

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Ho ha anunciat Hugh Hefner a través del seu Twitter: Apple ha cedit i deixarà que Playboy publiqui nus a l'aplicació de la revista per a l'iPad. La política de la companyia liderada per Steve Jobs passa per prohibir el que consideren continguts pornogràfics. D'aquesta manera, la revista estava al 'tablet' d'Apple però els continguts disponibles no incloïen les models nues –les anomenades playmates o conilletes–, que formen part del principal ganxo de la publicació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir del març, en canvi, es preveu poder posar els números íntegres, amb tots els continguts, i recuperar retrospectivament les edicions anteriors. “Grans notícies! Números antics i nous de Playboy estaran disponibles a l'iPad al març. Playboy apareixerà a l'iPad sense censura”, assegurava el tuit de Hefner. De moment, però, la companyia no ha emès cap comunicat en què expliqui la decisió i si d'això se'n desprèn un canvi en la seva política de publicació.

stats