Mèdia 24/08/2011

“Plebiscit al Bernabéu”, a la portada de l''As'

Mourinho apel·la al suport de l'afició: es disculpa per la seva actuació al Camp Nou, però només amb ells, i assegura que no marxarà del club blanc “segur, seguríssim”

Redacció
1 min
As, 24 d'agost

BarcelonaEl “Plebiscit al Bernabéu” que destaca aquest dimecres l'As passa perquè Mou es disculpi amb l'afició i apel·li al seu suport, i també al de la institució blanca.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Avui la premsa esportiva de Madrid relata el culebrot Mourinho amb l'afició i el club com a co-protagonistes accidentals, després de la polèmica generada les últimes hores sobre el futur del tècnic, en què alguns mitjans asseguraven aquest dimarts que podria passar per abandonar Madrid. Mou ha volgut espantar els fantasmes i, amb una carta dirigida només a l'afició els diu “Clar que no me'n vaig”, destaca Marca. El diari destaca que les disculpes del tècnic (per l'agressió a Vilanova, apunta amb lletres grogues sobre fons lila), només estan dirigides a l'afició blanca i l'As assegura que el club defensa al portuguès i les penyes madridistes li donen el seu suport.

stats